Onze boerderij heeft in het midden de deur naar de receptie; links wonen wij en rechts bevindt zich de voormalige deel. De deel is verbouwd en hier hebben wij drie B&B kamers gerealiseerd.

Van deze drie kamers heeft kamer 1 een tweepersoonsbed (bestaande uit twee enkele bedden) en eigen sanitair, te weten een douche, toilet en wastafel.


Kamer 1

Sanitair bij kamer 1

Sanitair bij kamer 1(2)

Kamer 2 heeft een tweepersoonsbed en de derde kamer heeft een tweepersoonsbed (bestaande uit 2 enkele bedden).
Kamers 2 en 3 hebben gedeeld sanitair.


Kamer 2

Kamer 3


U bent meer dan welkom om één of meerdere nachtjes bij ons te verblijven!

Het ontbijt wordt beneden in de ontbijt annex recreatieruimte geserveerd maar bij mooi weer kunt u ook op het terras ontbijten.

Beneden heeft u tezamen met de andere gasten de beschikking over een heerlijk zitje met tv. Ook is het mogelijk om zelf iets klaar te maken in de keuken of om gebruik te maken van de koelkast.

Wilt u onze práchtige omgeving ontdekken of loopt u het Pieterpad?
Vanaf de Rijnhof kunt u uitgerust weer op pad!!

Als gast in onze B&B krijgt u hotelservice; voor het linnengoed en het schoonmaken wordt natuurlijk gezorgd. Het bijplaatsen van een kinderbedje is altijd mogelijk.
Voor de prijzen verwijzen we u graag naar de desbetreffende link.


Groepsverblijf

Indien een groep van maximaal 14 personen deze ruimte in zijn geheel wil huren dan kan dit ook: op de bovenverdieping kunnen acht personen overnachten (we plaatsen dan twee bedden bij) en beneden bevindt zich een zogenaamd slaapzaaltje waar zes personen kunnen overnachten.
We zetten graag een kinderbedje op één van de slaapkamers.
Beneden heeft u de beschikking over een verblijfsruimte met een zitgedeelte en een gedeelte met tafels en stoelen om de maaltijd te nuttigen. Er is een open keuken met o.a. een koffiezetapparaat, combi-oven, vaatwasser, 5 pits gasfornuis en 2 koelkasten. We willen u erop attenderen dat groepen bij ons op basis van zelfverzorging verblijven; uw groep bereidt dus zelf de maaltijden en zorgt zelf voor keuken, bed- en badlinnen.


Zitgedeelte B&B groepsverblijf

Wanneer u het groepsverblijf van tevoren wil bekijken, kunt u ons even bellen om een afspraak te maken.
Aangezien de huurprijzen voor de ruimte als groepsverblijf verschillen per maand, vragen wij u contact met ons op te nemen voor de exacte prijs.


Eetgedeelte B&B groepsverblijf


Vekabo