Kamperen & logeren in
Utrecht en Gelderland?

Dat doe je "natuurlijk"
bij VeKaBo op 't Platteland.

U bent op zoek naar Rust, Gastvrijheid, kwaliteit en een relatief Goedkope vakantie? Reserveer dan bij VeKaBo recreatiebedrijven. Kamperen bij de boer!

De meest belangrijke aspecten van VeKaBo op een rij:

  • Rust: U zoekt rust, weg van alle -stads- drukte en verkeerslawaai. Onze boerencampings en logeerbedrijven liggen meestal in het buitengebied en hebben derhalve vaak een rustige ligging. U kunt genieten van gezonde buitenlucht. Soms kun je, afgewisseld door fluitende vogeltjes en ruisend blad van struiken en bomen, de stilte horen! Dit alles in een schone, vakk prachtige natuur.

  • Gastvrijheid: Omdat u op VeKaBo minicampings geen nummer bent, maar een familie met een naam en men blij is met uw komst. De flexibiliteit is vaak groot en heeft het recreëren op het platteland veel meer een persoonlijk karakter. Men heeft tijd om een praatje te maken en u te informeren over de omgeving.

  • Kwaliteit: VeKaBo minicampings hebben meestal een mooie, vaak rustige ligging. Zij biede u kwaliteit en voldoen aan alle primaire eisen zaoals: goede sanitaire voorzieningen, ruime plaatsen, warm water afwasplaats(en) en watertappunt(en). Vaak is er een recreatieruimte aanwezig (vaak met televisie). In veel gevallen is er een koelkast, centrifuge, wasmachine en soms zelfs een droger aanwezig. Er zijn campings met speelstoestellen, een speelveldje en/of de mogelijkheid om (wanneer de aard van het bedrijf dit toelaat) kennis te nemen van het reilen en zeilen op de boerderij. Soms kunnen kinderen meehelpen bij het verzorgen van de dieren. Op de boerderij ervaart uw kind bijvoorbeeld dat melk niet uit een pak komt maar uit een koe. Uzelf en uw kin(eren) zullen indrukken opdoen waar nog lang over zal worden gesproken.

  • Kosten:Omdat u bij VeKaBo geen lid hoeft te worden, zijn dat de eerste kosten die u bespaart! Prijstechnisch gezien bent u verhoudingsgewijs een stuk voordeliger uit! De kwaliteit-prijs-verhouding is zeer gunstig te noemen voor hetgeen u zal worden geboden.

Rust - Ruimte - Frisse lucht?
Kom kamperen en/of logeren op het platteland!

Bij VeKaBo recreatiebedrijven,
daar zit je goed!!!