Onze boerderij heeft in het midden de deur naar de receptie; links wonen wij en rechts bevindt zich de voormalige deel. De deel is verbouwd en hier hebben wij drie B&B kamers gerealiseerd.

Van deze drie kamers heeft kamer 1 een tweepersoonsbed (bestaande uit twee enkele bedden) en eigen sanitair, te weten een douche, toilet en wastafel.


Kamer 1

Sanitair bij kamer 1

Sanitair bij kamer 1(2)

Kamer 2 heeft een tweepersoonsbed en de derde kamer heeft een tweepersoonsbed (bestaande uit 2 enkele bedden).
Kamers 2 en 3 hebben gedeeld sanitair.


Kamer 2

Kamer 3


U bent meer dan welkom om n of meerdere nachtjes bij ons te verblijven!

Het ontbijt wordt beneden in de ontbijt annex recreatieruimte geserveerd maar bij mooi weer kunt u ook op het terras ontbijten.

Beneden heeft u tezamen met de andere gasten de beschikking over een heerlijk zitje met tv. Ook is het mogelijk om zelf iets klaar te maken in de keuken of om gebruik te maken van de koelkast.

Wilt u onze prchtige omgeving ontdekken of loopt u het Pieterpad?
Vanaf de Rijnhof kunt u uitgerust weer op pad!!

Als gast in onze B&B krijgt u hotelservice; voor het linnengoed en het schoonmaken wordt natuurlijk gezorgd. Het bijplaatsen van een kinderbedje is altijd mogelijk.
Voor de prijzen verwijzen we u graag naar de desbetreffende link.


Groepsverblijf

Tot nu toe kon de B&B ruimte in zijn geheel, en op basis van zelfverzorging, aan groepen van maximaal 14 personen worden verhuurd. Gelet op de Corona-maatregelen kan dat op dit moment niet. We denken nog na over de mogelijkheden voor groepen.

Een gezin, k een wat groter gezin, kunnen we hier prima, en contactloos, laten overnachten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Geniet van de rust & ruimte en onze prachtige omgeving en kom naar De Rijnhof voor een (korte) vakantie!


Zitgedeelte B&B groepsverblijf

Eetgedeelte B&B groepsverblijf


Vekabo