Uw caravan, veilig de winter door

Op "De Rijnhof" heeft u de mogelijkheid om uw caravan, boot of vouwwagen in onze loods te laten overwinteren. In onze winterstalling is plaats voor maximaal 35 caravans. Het betreft hier een overdekte, afgesloten stallingruimte. In overleg kan men de caravan enkele malen brengen en halen. Voor het ophalen geldt echter wel dat men dit 4 werkdagen van te voren dient door te geven.

In de weekenden van Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de vierdaagseweek, is de caravanstalling gesloten evenals overige zon en feestdagen. Uiteraard is het wel mogelijk om enkele dagen van te voren uw caravan op te halen.

De kosten voor deze stalling op aanvraag. Voordat uw wagen wordt gestald moeten gasflessen verwijderd zijn. Dit in verband met de brandveiligheid. Hetzelfde geldt voor gevaarlijke stoffen.

In en rond de stalling mogen geen reparatiewerkzaamheden worden verricht.

In de periode van oktober tot maart kunnen er in principe geen caravans worden opgehaald. Wanneer men in genoemde periode tóch een caravan wenst op te halen, zijn hieraan extra kosten verbonden. In de periode maart tot oktober kunt u de caravan maximaal 2 keer brengen en halen zonder extra kosten.

Dubbelassers worden niet aangenomen.

Vraag ook naar onze algemene voorwaarden.